Uplate i Rezervacije – Smještaj Ada Bojana

Prilikom rezervacije smještaja na Adi Bojani gost je dužan uplatiti akontaciju od 30% od ukupne cijene aranžmana, a ostatak ugovorene cijene pri ulasku u sojenicu na ruke vlasnika.

Ulazak u odabrani objekat nije moguć prije 12:00 časova na dan dolaska, a dužan je napustiti smještaj u 10:00 časova na dan odlaska, osim ako se ne dogovori drugačije sa vlasnikom sojenice.

Gost je dužan da poštuje kućni red objekta u kojem je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koju načini u objektu za vrijeme boravka u istom.

Gost ima pravo da odustane od aranžmana,o čemu je dužan pismeno obavijestiti tim enjoyadabojana, kako bi informaciju proslijedili vlasniku.

Datum prijema pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada vlasniku sojenice kao i timu enjoyadabojana, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cijenu ito: 50% ako se otkaže 30 do 15 dana prije početka aranžmana; 100% ako se otkaže do 14 dana početka aranžmana.

Cijene za sve sojenice na Adi Bojani su date po principu noćenje bez hrane. Cijene su formirane na osnovu poslovne politike enjoyadabojana i vlasnika sojenica i ne mogu biti predmet prigovora – reklamacije.

Ponuđeni smještajni objekti na Adi Bojani su detaljno opisani, slikovito prikazani sa svojim karakteristikama i cijenama na zvaničnom sajtu enjoyadabojana.me i facebook stranici enjoyadabojana.

Ukoliko gost pismeno nije tražio i ugovorio usluge precizno određenih ili dopunskih karakteristika i kvaliteta, nema osnova za podnošenje prigovora vlasniku sojenice.

Ukoliko eventualnu štetu ili neodgovarajuću uslugu, treba da nadoknadi pružalac smještaja-vlasnik sojenice, potrebno je da se gost odmah obrati samom vlasniku oko istog.

Gost je obavezan sarađivati sa vlasnikom sojenice u dobroj namjeri da se otklone uzroci nezadovoljstva. Ako gost na samom mjestu ne prihvati ponuđeno rešenje koje odgovara uplaćenoj usluzi, vlasnik neće uvažiti naknadnu reklamaciju gosta.

 

Sojenice - Ada Bojana
Restorani - Ada Bojana
Plažni bar - - Ada Bojana

Ukoliko gost svojevoljno prekine odmor ili ukoliko je spriječen da ga nastavi zbog učinjenog prekršaja ili zbog nepoštovanja kućnog reda, vlasnik nije obavezan vratiti ostatak novca, a tim enjoyadabojane se ne može teretiti za gore navedeno.

  • Tim Enjoy Ada Bojana i vlasnici sojenica, ne preuzimaju odgovornost za izgubljene ili ukradene stvari tokom boravka gosta u sojenici.
  • Tim Enjoy Ada Bojana ne preuzima odgovornost ukoliko dođe do bilo kakve nesuglasice između vlasnika i gosta.
  • Tim Enjoy Ada Bojana ne preuzima nikakvu odgovornost ukoliko gost želi preći iz jedne sojenice u drugu, i gost ne može ovom prilikom očekivati povraćaj avansa.
  • Tim Enjoy Ada Bojana nije dužan dočekati i smjestiti goste, kao ni ispratiti ih sa smještaja. Tim enjoyadabojana je dužan pravovremeno poslati kontakt vlasnika, kako bi isti sačekao goste pri ulasku usmještaj.
  • Tim Enjoy Ada Bojana je dužan prebaciti dio sredstava koje su gosti uplatili kao avans na račun vlasnika sojenice.

Enjoy Ada Bojana

Transfer od/do Ade Bojane
Iznajmljivanje brodića, Ada Bojana
Iznajmljivanje automobila, rent a car Ada Bojana